Inschrijven 2020-2021

Inschrijven 2020-2021

Om optimaal van start te kunnen gaan met het nieuwe seizoen, zijn we natuurlijk afhankelijk van het aantal ingeschreven leden. Daarom vragen we dat alle spelers (ook die al aangesloten zijn) van U6 tem U17 zich inschrijven voor het seizoen 2020-2021 via deze link (digitaal pasbriefje) zodat we tijdig alles kunnen bestellen en klaar maken.  De dag nadien krijg je via mail hier nog een bevestiging van met de gegenereerde mededeling voor de overschrijving.

Bestelformulier.pdf

Bestelformulier_A5_2020-2021.JPG

Het lidgeld voor volgend seizoen bedraagt € 175 voor het eerste kind. Als je echter vóór 15 mei 2020 betaalt, dan wordt er € 10 teruggestort. Het lidgeld voor het tweede kind is € 135 en voor het derde en eventueel volgende kinderen alsook voor de G ploeg bedraagt het lidgeld € 95.

In deze link vinden jullie trouwens ook de maten voor het broekje en de kousen die jullie bij aanvang van het nieuwe seizoen zullen krijgen. Aangezien we nu geen pasmoment kunnen organiseren, vragen we jullie om de maten via de link door te geven zodat we deze tijdig kunnen bestellen. Broekje en kousen zijn dezelfde als vorig jaar en maken deel uit van het lidgeld. Je kan je baseren op de huidige maten van jullie kind om de nieuwe kledij te bestellen.  Indien je alles van de uitgaanskledij nog hebt en als dit niet te klein is, kan je hier overal NVT invullen, in het andere geval vul je de nieuwe maat in die je wil hebben.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!